Букінгемський палац відкриває для відвідувачів знамениту балконну кімнату

Букінгемський палац відкриває для відвідувачів знамениту балконну кімнату

Київ  •  УНН

10 липня 2024, 09:20  •  116873 перегляди

Read in English

Відвідувачі Букінгемського палацу в Лондоні зможуть потрапити на знаменитий балкон, де британська королівська сім'я часто позує для фотографій під час урочистих подій.

Відвідувачі Букінгемського палацу в Лондоні зможуть увійти на знаменитий балкон, на якому часто позує британська королівська родина.

Пише УНН із посиланням на Independent.

Деталі

Кімната за знаменитим балконом Букінгемського палацу відкриється для відвідувачів наступного тижня. Гостям буде дозволено відвідувати знамениту балконну кімнату, через яку проходить королівська родина під час урочистих подій.

Король зіграв важливу роль у тому, що вперше дозволив відвідувачам потрапити до східного крила королівської резиденції, і майже 6 000 квитків були розпродані за лічені години після того, як вони з'явилися у продажу в квітні.

– пише британське інтернет-видання.
Image

Слід зауважити, що кімната відома, серед іншого, тим, що в ній відбулася зустріч ведмедика Паддінгтона з покійною Королевою під час святкування ювілею.

Король Чарльз ІІІ вітає японського імператора Нарухіто з державним візитом у Британії25 червня 2024, 22:16 • 23234 перегляди

Серед іншого, відвідувачі можуть оглянути Жовту вітальню, де зберігаються предмети 18 століття.

Image

Серед них: розписані вручну китайські шпалери, годинник Kylin, прикрашений листям і квітами, який поєднує порцеляну з Азії та французьке годинникарство.

Доповнення

Екскурсії Букінгемським палацом доступні вже більше 30 років. Східне крило було значно відреставровано та оновлено протягом останніх п’яти років.

Приміщення працює з 11 липня по 29 вересня. Квитки коштують приблизно 89 євро.

У Букінгемському палаці представили перший офіційний портрет короля Чарльз III після коронації14 травня 2024, 17:48 • 43197 переглядiв