У Білому домі анонсували нові пакети безпекової допомоги Україні

У Білому домі анонсували нові пакети безпекової допомоги Україні

Київ  •  УНН

15 серпня 2024, 13:23  •  60271 перегляди

Read in English

США найближчими днями нададуть Україні додаткові пакети безпекової допомоги. Це підтвердив представник Білого дому після розмови міністрів оборони США та України про ситуацію на фронті та оборонні потреби.

У Білому домі анонсували нові пакети безпекової допомоги Україні. Про це заявив координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки США у Білому домі Джон Кірбі, пише УНН з посиланням на The Guardian.

Деталі

"США нададуть додаткові безпекові пакети для України найближчими днями", - повідомляє видання з посиланням на слова Кірбі в четвер в інтерв'ю MSNBC.

Коментарі Кірбі прозвучали після того, як український міністр оборони Рустем Умєров поговорив з американським колегою Ллойдом Остіном про ситуацію на полі бою та оборонні потреби України, повідомляє Reuters.

Умєров назвав розмову з головою Пентагону "продуктивною". Зі слів міністра оборони України, він "детально поінформував про поточну ситуацію на фронті та потребах, необхідних для наших Сил оборони".

Очільник Пентагону обговорив з і Умєровим пріоритетну допомогу Україні та ситуацію на фронті14 серпня 2024, 17:41 • 106074 перегляди