Затримали одеського прикордонника, який за 4 тис. доларів обіцяв доправити чоловіка до кордону з Молдовою

Затримали одеського прикордонника, який за 4 тис. доларів обіцяв доправити чоловіка до кордону з Молдовою

Київ  •  УНН

24 вересня 2024, 13:23  •  10871 перегляди

Read in English

На Одещині затримали прикордонника, який за 4 тис. доларів обіцяв доправити чоловіка до кордону з Молдовою. Підозрюваному повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід - тримання під вартою.

Правоохоронці затримали прикордонника за хабар у 4 тис. доларів. Про це УНН пише з посиланням на Державну прикордонну службу.

Деталі

Повідомляється, що на Одещині підрозділи забезпечення внутрішньої та власної безпеки ДПСУ спільно з іншими правоохоронцями затримали прикордонника за отримання неправомірної вигоди у розмірі 4 тис. доларів. Після отримання коштів військовослужбовець мав доставити чоловіка до кордону для подальшого переправлення його у Молдову.

Наразі фігуранту справи повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Нагадаємо

На Буковині затримано правоохоронця, який підозрюється у тому, що допомагав військовозобов'язаним нелегально перетинати кордон з Румунією, за 6 тис. євро він особисто переводячи чоловіків через ліс. Йому загрожує до 9 років ув'язнення.

Прикордонники зафіксували "певну тенденцію" до зменшення спроб незаконного перетину кордону - Демченко19 вересня 2024, 06:59 • 13233 перегляди