Мешканців тимчасово окупованих територій України чекає податок на бездітність - Спротив

Мешканців тимчасово окупованих територій України чекає податок на бездітність - Спротив

Київ  •  УНН

5 жовтня 2024, 10:39  •  12066 перегляди

Read in English

рф має намір запровадити податок для сімей без дітей на окупованих територіях України. Метою є збільшення народжуваності для поповнення мобілізаційного ресурсу та "патріотичне" виховання дітей-сиріт.

Податок на бездітність чекає мешканців тимчасово окупованих територій України, передає УНН із посиланням на Центр національного спротиву.

"Назад в срср. На росії вирішили піти шляхом кривавого маршала жукова і будуть змушувати народжувати гарматне м’ясо для воєн, які розв’язує кремль. Йдеться про запровадження податку на ті сім’ї, які не мають дітей", - йдеться у повідомленні.

рф планує передати окуповані території України під контроль військових злочинців - Спротив5 жовтня 2024, 06:20 • 26933 перегляди

Як повідомляє Спротив, з відповідним законопроектом виступив депутат "госдуми" гурульов. Чиновник пропонує закумульовані кошти витрачати в майбутньому на "патріотичне" виховання дітей-сиріт. Тобто готувати майбутній мобілізаційний ресурс для міністерства нападу рф.

росіяни створюють фейкові вузи у тимчасово окупованому Маріуполі - Спротив4 жовтня 2024, 23:35 • 38529 переглядiв

Окупанти продовжують мілітаризовувати молодь на тимчасово окупованих територіях України, відкриваючи "військово-історичні" класи. Один із таких класів був відкритий у Луганському ліцеї-інтернаті, додали у Спротиві.