За ексголову Дніпропетровської ОДА Резніченка внесли заставу у мільйонів 30 гривень

За ексголову Дніпропетровської ОДА Резніченка внесли заставу у мільйонів 30 гривень

Київ  •  УНН

18 вересня 2024, 11:46  •  9776 перегляди

Read in English

Колишній голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко вийшов під заставу в 30 млн грн. Його підозрюють у зловживанні на ремонті доріг, що завдало збитків громаді на суму понад 286 млн грн.

За колишнього голову Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентина Резніченка, якого підозрюють у зловживанні на ремонті доріг на Дніпропетровщині, внаслідок чого завдано збитків територіальній громаді на суму понад 286 млн гривень, внесли заставу в розмірі 30 млн гривень. Про це журналісту УНН повідомили в пресслужбі САП.

Деталі

Як повідомили в САП, за колишнього голову Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченка була внесена застава у розмірі 30 млн гривень.

Доповнення

САП та НАБУ повідомили про підозру ексголові Дніпропетровської ОДА у зловживанні на ремонті доріг на Дніпропетровщині, внаслідок чого завдано збитків територіальній громаді на суму понад 286 млн гривень.

16 вересня Вищий антикорупційний суд застосував запобіжний захід у вигляді застави розміром 30 млн гривень колишньому голові Дніпропетровської ОДА Валентину Резніченку.