ЄС рекомендує авіакомпаніям уникати польотів над Ізраїлем та Ліваном

ЄС рекомендує авіакомпаніям уникати польотів над Ізраїлем та Ліваном

Київ  •  УНН

28 вересня 2024, 13:28  •  10097 перегляди

Read in English

Європейська комісія та EASA рекомендують авіакомпаніям уникати повітряного простору над Ліваном та Ізраїлем до 31 жовтня 2024 року. Це пов'язано з ескалацією конфлікту в регіоні та нещодавніми військовими ударами.

Європейська комісія та Агентство з авіаційної безпеки ЄС порекомендувало авіакомпаніям уникати повітряного простору над Ліваном та Ізраїлем до 31 жовтня з огляду на ескалацію в регіоні. Про це йдеться в заяві Агентства з авіаційної безпеки ЄС, передає УНН.

Деталі

Європейська комісія та Агентство з авіаційної безпеки Європейського Союзу уважно стежать за ситуацією на Близькому Сході та її впливом на цивільну авіацію після нещодавнього сплеску військових ударів між Ізраїлем та "Хезболлою". У зв'язку з цим Європейська комісія та EASA вирішили випустити інформаційні повідомлення про зони конфліктів (CZIB) з рекомендацією не здійснювати польоти в повітряному просторі Лівану та Ізраїлю на всіх рівнях польотів

– повідомили в агентстві.

Рекомендація дійсна до 31 жовтня 2024 року і може бути переглянута.

Нагадаємо

У п'ятницю ввечері Ізраїль завдав масованого удару по Бейруту, в результаті якого, як заявили в ЦАХАЛ, був убитий Насралла.

Арабські країни і країни ЄС приєдналися до заклику Франції та США щодо припинення вогню в Лівані26 вересня 2024, 05:54 • 13538 переглядiв