Загарбники обіцяють відновити туризм на захоплених територіях

Загарбники обіцяють відновити туризм на захоплених територіях

Київ  •  УНН

14 жовтня 2024, 21:22  •  5497 перегляди

Read in English

Країна-агресор знову обіцяє відновити туризм на окупованих територіях, попри реальну ситуацію. Місцеві чиновники рапортують про "покращення", але пляжі залишаються порожніми через виїзд персоналу та розміщення військових.

Країна-терорист знову обіцяє "відновити туризм" на тимчасово окупованих територіях. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі

Ці обіцянки лунають вже третій рік поспіль, проте реальність залишається геть іншою.

На нещодавньому форумі в Криму, організованому місцевими гауляйтерами, чиновники рапортували про "покращення" у галузі туризму, демонструючи графіки з позитивними показниками. Однак у реальному житті ситуація виглядає безрадісно: масовий виїзд персоналу та власників готелів, а також розміщення військових у захоплених курортних закладах призводять до порожніх пляжів.

В умовах триваючої війни та економічної нестабільності, окупанти продовжують створювати паралельну реальність, де планують налагодити туристичний сезон у регіонах, де самі ж розв'язали війну. Ці обіцянки про відновлення туризму виглядають як спроба прикрити реальні проблеми, з якими стикаються місцеві мешканці.

росіяни імітують туризм на окупованих територіях України - Центр нацспротиву27 червня 2024, 12:51 • 18399 переглядiв