Ворог обстріляв Херсонщину: серед постраждалих є дитина

Ворог обстріляв Херсонщину: серед постраждалих є дитина

Київ  •  УНН

17 серпня 2024, 07:24  •  15543 перегляди

Read in English

За добу окупанти атакували критичну інфраструктуру, освітні заклади та житлові будинки на Херсонщині. Внаслідок обстрілів постраждало 6 людей, у тому числі одна дитина.

За минулу добу росіяни обстріляли об'єкт критичної інфраструктури, освітні заклади та житлові будинки. Внаслідок цього постраждало 6 людей, з них одна дитина. Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Садове, Придніпровське, Комишани, Антонівка, Інгулець, Станіслав, Ромашкове, Понятівка, Велетенське, Софіївка, Інженерне, Кізомис, Томина Балка, Первомайське, Берислав, Нововоронцовка, Золота Балка, Заможне, Одрадокам'янка, Новокаїри, Зміївка та місто Херсон.

російські військові завдали ударів по об'єкту критичної інфраструктури, освітніх закладах та житлових кварталах, включаючи багатоповерховий будинок і 22 приватні оселі. Окупанти також пошкодили газопровід, приватні автомобілі та машину рятувальників.

Внаслідок російської агресії поранення отримали 6 людей, серед них одна дитина.

Нагадаємо

58-річний чоловік отримав поранення від вибухівки, скинутої з російського дрона в Бериславі. Постраждалого госпіталізовано з множинними травмами, включаючи уламкові поранення та черепно-мозкову травму.