Українки здобули "бронзу" на чемпіонаті світу з прибережного веслування

Українки здобули "бронзу" на чемпіонаті світу з прибережного веслування

Київ  •  УНН

19 вересня 2024, 22:09  •  16924 перегляди

Read in English

Любов Сударенкова та Євгенія Ільєнко вибороли бронзові медалі на чемпіонаті світу з прибережного веслування в категорії юніорок у двійці парній. Спортсменки успішно пройшли кваліфікацію та плей-оф, поступившись лише у півфіналі.

Любов Сударенкова та Євгенія Ільєнко здобули "бронзу" на чемпіонаті світу з прибережного веслування. Про це повідомляє Академічне веслування ДЮСШ "Київ", передає УНН.

Деталі

Українські веслувальниці Любов Сударенкова та Євгенія Ільєнко стали бронзовими призерками чемпіонату світу з прибережного веслування (пляжний спринт), що відбувся в категорії юніорок у двійці парній.

Спортсменки отримали 14-й номер посіву на етапі кваліфікації. У першому раунді плейоф їм випали суперниці з Кіпру, які займали третє місце в попередньому етапі. 

В 1/4 фіналу Сударенкова та Ільєнко впоралися з веслувальницями з Португалії, здобувши перемогу з відривом у понад 4 секунди.

У півфіналі на українок чекали іспанки, які мали 2-й номер посіву. На позначці 250 метрів українки лідирували, але не змогли втримати перевагу, що призвело до їх виходу у боротьбу за бронзові медалі.

Українські шахісти закликають не знімати санкції зі спортсменів з рф та білорусі16 вересня 2024, 13:34 • 22138 переглядiв