У центрі Києві вшановують пам'ять журналістки Вікторії Рощиної, загиблої в полоні рф

У центрі Києві вшановують пам'ять журналістки Вікторії Рощиної, загиблої в полоні рф

Київ  •  УНН

11 жовтня 2024, 16:48  •  11708 перегляди

Read in English

На Майдані Незалежності проходить акція пам'яті української журналістки Вікторії Рощиної, яка померла в російському полоні. Рощину утримували в СІЗО Таганрога та колонії в окупованому Бердянську, де застосовували тортури.

У Києві на Майдані Незалежності проходить акція пам’яті української журналістки Вікторії Рощиної, яка померла в російському полоні, передає УНН із посиланням на Радіо Свобода.

Медійна ініціатива за права людини повідомляла, що росія утримувала Вікторію Рощину в слідчому ізоляторі №2 Таганрога Ростовської області РФ та у виправній колонії №77 в окупованому Бердянську Запорізької області, де до полонених застосовують тортури.

У ЄС приголомшені повідомленнями про смерть журналістки Вікторії Рощиної у рф - Стано11 жовтня 2024, 13:38 • 11858 переглядiв

Журналістка перестала виходити на зв’язок з рідними 3 серпня 2023 року. За словами її батька, 27 липня Рощина вирушила з України до Польщі і мала дістатися окупованих територій на сході України (через росію) за три дні. Тоді Володимир Рощин розповів, що СБУ підтвердила родині, що Вікторію взяли в полон російські сили.

Українська журналістка Вікторія Рощина була у списках на обмін - розвідка10 жовтня 2024, 15:21 • 16972 перегляди