У пакистанському місті Карачі поблизу міжнародного аеропорту стався вибух: загинули дві людини

У пакистанському місті Карачі поблизу міжнародного аеропорту стався вибух: загинули дві людини

Київ  •  УНН

7 жовтня 2024, 03:53  •  15365 перегляди

Read in English

У пакистанському місті Карачі стався вибух поблизу міжнародного аеропорту. Загинули двоє людей, 10 отримали поранення, постраждали автомобілі та мотоцикли. Влада вважає, що це була атака проти іноземців.

У пакистанському місті Карачі поряд із міжнародним аеропортом імені Джинни стався вибух. Щонайменше двоє людей загинули, ще 10 отримали поранення. Про це повідомив телеканал Geo з посиланням на міністра внутрішніх справ провінції Сінд Зію Ланджара, пише УНН.

Деталі

Внаслідок вибуху спалахнули два автомобілі та два мотоцикли.Ланджар заявив, що в автомобілі, який постраждав від вибуху, знаходилися іноземні громадяни, на його думку, це була атака проти іноземців.

За фактом вибуху вже розпочалося розслідування, зокрема вивчаються записи з камер відеоспостереження. Є повідомлення про саморобний вибуховий пристрій, додав міністр.

Спочатку поліція заявляла, що внаслідок вибуху одна людина загинула та ще шість отримали поранення. У швидкій допомозі повідомили, що шістьох поранених внаслідок вибуху було доставлено до лікарні.

Нагадаємо

В Ісламабаді підірвався автомобіль, що супроводжував делегацію з послом рф. Один поліцейський загинув, троє поранені. Посол РФ та інші дипломати не постраждали.