У кремлі відповіли на слова Байдена про готовність до переговорів щодо скорочення ядерного потенціалу

У кремлі відповіли на слова Байдена про готовність до переговорів щодо скорочення ядерного потенціалу

Київ  •  УНН

14 жовтня 2024, 12:33  •  8169 перегляди

Read in English

пєсков заявив, що переговори про скорочення ядерного потенціалу неможливі без урахування всіх аспектів безпеки. Це відповідь на слова Байдена про готовність США до переговорів із росією, Китаєм і КНДР.

Прессекретар російського диктатора дмитро пєсков заявив, що "в умовах війни, яку ведуть щодо росії з непрямим і навіть прямим втягненням туди ядерних держав", неможливо говорити про це без урахування всіх інших безпекових аспектів. Про це пишуть російські ЗМІ, передає УНН.

Деталі

Прессекретаря запитали, чи допускає кремль переговори з американською стороною про скорочення ядерного потенціалу. 

"В умовах війни, яку ведуть щодо росії з непрямим і навіть прямим залученням туди ядерних держав, таких як США, Велика Британія, Франція, говорити про це, не пов'язуючи тему з усіма іншими аспектами безпеки, абсолютно неможливо", - відповів рєсков.

"росія вважає такі контакти необхідними, їх не можна відкладати в довгий ящик, але ми повинні розглядати всі питання безпеки в комплексі, з урахуванням нинішнього стану справ", - додав пєсков.

Нагадаємо

Президент США Джо Байден заявив про готовність вести переговори з росією, Китаєм і Північною Кореєю без попередніх умов для зменшення ядерної загрози. Він наголосив на важливості прогресу в скороченні ядерних арсеналів.