Трамп заявив про зустріч із Зеленським наступного тижня

Трамп заявив про зустріч із Зеленським наступного тижня

Київ  •  УНН

19 вересня 2024, 04:32  •  124168 перегляди

Read in English

Дональд Трамп повідомив, що «ймовірно» зустрінеться з Володимиром Зеленським під час його візиту до США. Зеленський планує представити мирний план Байдену, Гарріс і Трампу.

Кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що він «імовірно» зустрінеться з Президентом України Володимиром Зеленським, який наступного тижня прибуде до США, щоб виступити на засіданні Ради Безпеки ООН з приводу війни Росії в його країні. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

«Ймовірно, так», - сказав Трамп у відповідь на запитання репортера про те, чи зустрінеться він з українським лідером. Трамп не надав додаткових подробиць.

Виступ Зеленського на засіданні Ради Безпеки ООН: ЗМІ назвали нову дату18 вересня 2024, 19:58 • 46318 переглядiв

Reuters зазначає, що останніми місяцями деякі інші світові лідери, які відвідували США для самітів і зустрічей із президентом Джо Байденом, зрештою зустрічалися і з Трампом.

Зеленський заявив у серпні, що хоче презентувати мирний план Байдену, віцепрезидентці США і кандидатці на посаду президента від демократів Камалі Гарріс і Трампу.

План Трампа щодо України: демілітаризована зона та відмова від НАТО13 вересня 2024, 00:33 • 102152 перегляди

Нагадаємо

Трамп неодноразово висловлювався, що виступає за якнайшвидше завершення «конфлікту» в Україні. Крім того, він називав надану США допомогу Україні марною тратою грошей.

За словами Трампа, він зміг би закінчити війну за 24 години і навіть ще до того, як офіційно обійме посаду президента в разі перемоги.