Поляки нададуть бойові дрони для збройних сил Південної Кореї

Поляки нададуть бойові дрони для збройних сил Південної Кореї

Київ  •  УНН

3 жовтня 2024, 07:08  •  9946 перегляди

Read in English

Польська компанія WB GROUP підписала контракт на постачання дронів-камікадзе WARMATE 3 для збройних сил Південної Кореї. Угода є частиною офсетної домовленості, пов'язаної з закупівлею Польщею південнокорейських оборонних систем.

Угода є частиною офсетної угоди, яка вигідна для Польщі, оскільки країна є одним з основних покупців південнокорейських оборонних систем. Пише Korea Times і Polskie Radio, передає УНН.

Вказується, що WB GROUP (польська компанія, що базується в Ожарові-Мазовецькому, працює в галузі озброєння та цивільної промисловості) підписала контракт із корейським агентством оборонних закупівель DAPA на постачання баражуючих боєприпасів WARMATE 3.

Image

Це так звані дрони-камікадзе.

Південна Корея, США та Японія спільно відстежуватимуть незаконну кібердіяльність КНДР1 жовтня 2024, 02:50 • 18394 перегляди

Незважаючи на відсутність офіційної інформації про кількість закуповуваних дронів і їхню вартість, припускають, що замовлення охоплює приблизно 200 одиниць, і його мають доставити в листопаді. Розгортання у військових частинах, відповідальних за експлуатацію дронів, заплановано на грудень.

Нагадаємо

Польща планує збільшити виробництво снарядів 155 мм для захисту від росії.

Польща розглядає можливість передачі Україні літаків Міг-29 - Сікорський

Боррель: потрібно збільшити ППО України та дати можливість українцям атакувати росіян25 вересня 2024, 16:05 • 19136 переглядiв