Окупанти змушують комунальників відмовлятися від заборгованостей по зарплаті

Окупанти змушують комунальників відмовлятися від заборгованостей по зарплаті

Київ  •  УНН

27 вересня 2024, 23:20  •  6882 перегляди

Read in English

На тимчасово окупованих територіях Запоріжжя комунальників примушують відмовлятися від заборгованостей по зарплаті. Це призводить до масових звільнень та критичного браку кадрів у комунальній сфері.

Комунальників на захоплених територіях примушують відмовлятися від заборгованостей по зарплаті. Про це повідомляє Центр Національного Спротиву, передає УНН.

Деталі

На підприємствах тимчасово окупованого Запоріжжя, зокрема в Бердянську, почали надходити вимоги від російської окупаційної влади про відмову від заборгованостей по заробітній платі. Керівники комунальних підприємств, таких як "Горліфт" та "Бердянськвода", отримали вказівки з боку окупантів про необхідність збору заяв про відмову від виплат.

Ця ситуація призводить до масових звільнень працівників, які не бажають миритися з несправедливими умовами. В результаті, на підприємствах комунальної сфери на загарбаних територіях вже спостерігається критичний брак кадрів.

Особливо вражаючою є ситуація в тимчасово окупованому Донецьку, де колабораційні влади не можуть налагодити роботу громадського транспорту. На лінії виходить лише третина автобусів, тролейбусів і трамваїв, оскільки більшість водіїв були мобілізовані до лав ворожої армії.

Загарбники погрожують остаточно позбавити прав українців на ТОТ без паспорта рф - Спротив22 вересня 2024, 23:42 • 53748 переглядiв