Кабмін провів кадрові зміни у трьох міністерствах та погодив призначення в ОВА

Кабмін провів кадрові зміни у трьох міністерствах та погодив призначення в ОВА

Київ  •  УНН

8 жовтня 2024, 10:56  •  8364 перегляди

Read in English

Уряд України призначив нових заступників міністрів аграрної політики та у справах ветеранів, а також держсекретаря Мінкультури. Звільнено заступника міністра культури, погоджено кадрові зміни в Київській області.

Уряд України призначив нових заступників міністрів аграрної політики та у справах ветеранів, а також держсекретаря Мінкульту, звільнено заступника міністра культури, погоджено кадрові зміни в Київській області, повідомив представник уряду у парламенті Тарас Мельничук у вівторок у Telegram, пише УНН.

Деталі

Кабінетом міністрів України, з його слів, призначено:

  • Оксану Осьмачко заступником міністра аграрної політики та продовольства України;
  • Юлію Кіріллову заступником міністра у справах ветеранів України;
  • Олега Куроченка державним секретарем Міністерства культури та стратегічних комунікацій України.

"Звільнено Тараса Шевченка з посади заступника міністра культури та інформаційної політики України з питань європейської інтеграції", - зазначив Мельничук.

Окрім того, з його слів, погоджено звільнення Ірини Старенької з посади голови Білоцерківської районної державної адміністрації Київської області. А також погоджено призначення Геннадія Сиваненка головою Білоцерківської районної державної адміністрації Київської області, а Ірини Старенької заступником голови Київської обласної державної адміністрації.

Кабмін провів низку кадрових змін: кого призначили і звільнили4 жовтня 2024, 10:45 • 11211 переглядiв