$42.180.11
49.090.07
Графіки відключень електроенергії

Імбир, манго та кабачки: оригінальні рецепти аджики на зиму

Київ • УНН

 • 60 перегляди

Представлено добірку з чотирьох незвичайних рецептів аджики на зиму, включаючи варіанти з кабачками, манго та імбиром, лимоном та кінзою, а також сливову аджику. Ці рецепти пропонують різноманітні смакові рішення для гурманів та любителів експериментів на кухні.

Імбир, манго та кабачки: оригінальні рецепти аджики на зиму

Рецепти аджики, грузинської приправи, вражають своєю різноманітністю, існує безліч способів приготування  з яких ви зможете підібрати ідеальний саме для вас. Пропонуємо добірку незвичайних та не популярних рецептів аджики на зиму - пише УНН.

Аджика з кабачків

Кабачки роблять аджику солодкою, м'якою та ніжною. Цей варіант ідеально для вас підійде, якщо ви не полюбляєте гостре.

Інгредієнти

  • Кабачки - 3 кг;
    • Морква - 500 г;
      • Перець солодкий - 500 г;
        • Часник - 5 головок;
          • Помідори - 1,5 кг;
            • Червоний перець мелений - 2,5 ст. л;
              • Цукор - 100 г;
                • Сіль - 2 ст. л;
                  • Масло рослинне - 200 г.

                    Приготування

                    Подрібніть у блендері помідори, моркву, часник і перець, додайте у суміш цукор та масло. Прокрутіть в м’ясорубці кабачки та змішайте з овочевою сумішшю. Варіть кабачкову аджику протягом 40 хвилин на середньому вогні, потім додайте червоний перець та тушкуйте ще 10 хвилин. Готово! Смачного!

                    Готуємо оладки, які вийдуть у кожного: топ-5 відбірних рецептів26.11.25, 14:02 • 39896 переглядiв

                    Аджика з манго та імбиром

                    Ця приправа додасть екзотичну родзинку в будь-яку вашу страву. Вона стає ідеальним доповненням до запеченого лосося, тигрових креветок чи сирної тарілки. Справжня знахідка для гурманів. 

                    Інгредієнти

                    • Солодкий перець 400 г;
                      • Перець халапеньйо 200 г;
                        • Манго 1 штука;
                          • Імбир свіжий 50 г;
                            • Часник 3 зубчики;
                              • Мед 1 ст. л;
                                • Куркума 1 ч. л;
                                  • Лайм;
                                    • Сіль.

                                      Приготування

                                      Попередньо очищені манго та перці нарізаємо кубиками, часник та імбир натираємо на тертці. Всі інгредієнти збиваємо у блендері до однорідної маси та додаємо мед, куркуму, сік лайму та сіль. Покладіть в холодильник на 6 годин, щоб всі смаки відкрились. Готово! Смачного!

                                      Печиво “Горішок” як у дитинстві: топ-5 найкращих рецептів24.11.25, 19:21 • 111626 переглядiв

                                      Аджика лимон-кінза

                                      Ідеально підійде до запечених овочів, м’яса та риби. Приправа надзвичайно ароматна та трішки гірка, що робить її ще більш оригінальною.

                                      Інгредієнти

                                      • Лимон - 1 штука;
                                        • Перець чилі;
                                          • Кінза;
                                            • Часник - 5-6 зубчиків;
                                              • Сіль.

                                                Приготування

                                                Очистіть лимон залишивши трохи цедри, перекрутіть всі інгредієнти в блендері. Отриману однорідну масу посоліть та дайте постояти 10-15 хвилин. Готово! Смачного!

                                                Хрусткі та соковиті чебуреки: топ-5 найкращих рецептів 21.11.25, 19:13 • 103682 перегляди

                                                Сливова аджика

                                                Інгредієнти

                                                • Сливи - 2 кг;
                                                  • Часник - 200 г;
                                                    • Гострий перець;
                                                      • Томатна паста - 2 ст. л;
                                                        • Цукор - 200 г;
                                                          • Сіль.

                                                            Приготування

                                                            Промити сливи та очистити їх від кісточок, перекрутити у блендері часник, перець та сливи, додати цукор, сіль та томатну пасту, перемішати до однорідності та варити постійно помішуючи 20 хвилин. Готово! Смачного!

                                                            Ситний і поживний пиріг "Кіш": 5 найкращих рецептів, які вийдуть у кожного20.11.25, 17:45 • 71887 переглядiв