Зеленський: "Санкції світу, безумовно, працюють"

Зеленський: "Санкції світу, безумовно, працюють"

Київ  •  УНН

9 січня 2024, 17:59  •  33687 перегляди

Read in English

Зеленський повідомив, що санкції уповільнюють російську оборонну промисловість, закликав перекрити шляхи обходу санкцій. Він дякує тим, хто допомагає Україні боротися за свободу.

Світові санкції гальмують російську "оборонку", і цьому є свідчення. Про це заявив у своєму вечірньому відеозверненні глава української держави Володимир Зеленський, передає УНН.

Санкції світу, безумовно, працюють. Є чіткі свідчення гальмування російської "оборонки". Але, щоб результат санкцій був стовідсотковий, так само на сто відсотків мають бути перекриті й схеми обходу санкцій.

– сказав Зеленський.

Деталі

Зеленський також подякував усім хто докладає зусиль для зменшення можливостей фінансування держави-агресорки.

"Слава всім, хто працює заради свободи, усім, хто воює заради свободи! Хто робить усе, щоб свобода ставала міцніше і щоб терор – саме терор – програвав. Кожен тиждень – менше можливостей для росії. Кожен тиждень – більше можливостей для України", – наголосив Президент України.

Умєров та Залужний відвідали позиції воїнів на Харківщині: обговорили ситуацію на Куп'янському напрямку9 січня 2024, 16:47 • 32329 переглядiв

Нагадаємо

Зеленський і раніше наголошував на необхідності посилення санкцій проти росії, щоб запобігти ухиленню від них. Та сигналізував, що Україна планує нові заходи.

Забезпечення фронту снарядами та дронами: Зеленський провів важливе засідання Ставки9 січня 2024, 14:00 • 24620 переглядiв