Зеленський привітав Рютте з посадою Генсека НАТО: сподівається на продуктивну співпрацю

Зеленський привітав Рютте з посадою Генсека НАТО: сподівається на продуктивну співпрацю

Київ  •  УНН

1 жовтня 2024, 10:32  •  10931 перегляди

Read in English

Президент України привітав Марка Рютте зі вступом на посаду Генсека НАТО. Зеленський сподівається на продуктивну співпрацю для зміцнення безпеки та партнерства на шляху України до членства в Альянсі.

Президент Володимир Зеленський привітав  нового Генсека НАТО Марка Рютте  із вступом на посаду. Голова української держави заявив, що подівається на продуктивну співпрацю задля зміцнення євроатлантичної безпеки і партнерства з НАТО на шляху України до набуття повноправного членства в альянсі. Про це Зеленській написав у соцмережі X, передає УНН.

Вітаю Марка Рютте зі вступом на посаду Генерального секретаря НАТО. Я бажаю йому успіхів на цій новій посаді та сподіваюся на продуктивну співпрацю задля зміцнення євроатлантичної безпеки і нашого партнерства з Альянсом на шляху України до набуття повноправного членства в НАТО

- написав Зеленський.

Він вказав, що тільки разом, Україна та її союзники, зможуть по-справжньому гарантувати мирну, стабільну та безпечну Європу.

Також Зеленський подякував Єнсу Столтенбергу за підтримку України протягом усього його перебування на посаді Генерального секретаря НАТО.

"Курс України на членство в НАТО є незворотним, і ми залишаємось відданими цій меті", - додав Президент.

Новий Генсек НАТО заявив, що Україна займає перше місце в списку пріоритетів1 жовтня 2024, 10:06 • 10348 переглядiв