Зеленський представив Шольцу стратегію наближення миру для України

Зеленський представив Шольцу стратегію наближення миру для України

Київ  •  УНН

11 жовтня 2024, 15:08  •  16121 перегляди

Read in English

Президент України провів третю зустріч з канцлером Німеччини. Зеленський представив план чітких і реалістичних кроків для досягнення справжнього миру та наголосив на важливості подальшої допомоги від Німеччини.

У п'ятницю, 11 жовтня, президент України Володимир Зеленський провів вже третю зустріч з канцлером Німеччини Олафом Шольцом від початку повномасштабного вторгнення рф.  Про це глава держави розповів в Telegram, передає УНН.

Деталі

Сьогодні вже третя наша зустріч із канцлером Німеччини Олафом Шольцом за цю осінь і, мабуть, одна з найважливіших за весь час повномасштабної війни. Зараз ми представляємо нашим ключовим друзям нашу стратегію наближення миру для України – це план абсолютно чітких і реалістичних кроків, які можуть підштовхнути всю ситуацію до справжнього миру

- заявив Зеленський 

За його словами, відновлення справедливого миру для України – це перемога. І Київ може це зробити це у взаємодії – усі наші партнери.

Президент України відзначив допомогу Німеччини для України у військовій, економічній та політичній сферах. 

Для нас дуже важливо, щоб і наступного року допомога не зменшувалася, щоб обсяг допомоги був достатнім для захисту людей і життя

- наголосив глава держави. 

Нагадаємо

Президент Володимир Зеленський заявив, що представить сьогодні канцлеру Німеччини Олафу Шольцу План, як примусити росію до миру, як завершити війну.