Затримки військової допомоги США призвели до невдач на полі бою і падіння морального духу - Сирський

Затримки військової допомоги США призвели до невдач на полі бою і падіння морального духу - Сирський

Київ  •  УНН

5 вересня 2024, 18:57  •  24982 перегляди

Read in English

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив, що затримки військової допомоги США спричинили серйозні невдачі на полі бою та падіння морального духу. Разом з тим він подякував західним союзникам за підтримку та наголосив на важливості єдності.

Затримки у військовій допомозі США не лише спричинили невдачі на полі бою, а й призвели до падіння морального духу. Про це Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський заявив в інтерв’ю CNN, передає УНН.  

"... затримки з військовою допомогою США справді призвели до серйозних невдач на полі бою та призвели до падіння морального духу — що все ще є проблемою", - цитує видання слова Сирського.

Він сказав, що часто їздить на передову та проводить час зі своїми військами.

"Ми говоримо однією мовою… ми розуміємо один одного незалежно від того, з ким я розмовляю – чи це рядовий солдат, чи стрілець, наприклад, чи командир бригади, чи командир батальйону", – сказав він.

Україна компенсує нестачу озброєння ефективністю та технологіями - Сирський 5 вересня 2024, 18:01 • 17939 переглядiв

"Я на цій війні з 2014 року", — сказав він, маючи на увазі вторгнення росії на Донбас 10 років тому. "Іншими словами, передова – це моє життя. Ми розуміємо один одного, я знаю всі проблеми, які відчувають наші військовослужбовці, солдати та офіцери", – додав він.

Відверте інтерв’ю Сирський завершив подякою західним союзникам України за підтримку. Переходячи з української на англійську, він сказав: "Разом ми сильніші. Разом ми можемо перемогти".

Ми перенесли бойові дії на територію противника, щоб ворог відчув те, що відчуваємо ми щодня - Сирський5 вересня 2024, 17:49 • 21943 перегляди