Внаслідок російських обстрілів Донеччини загинуло дві людини

Внаслідок російських обстрілів Донеччини загинуло дві людини

Київ  •  УНН

17 серпня 2024, 09:02  •  16942 перегляди

Read in English

За добу окупанти 14 разів атакували населені пункти Донецької області. Загинуло 2 людини, 1 поранено, пошкоджено житлові будинки та інфраструктуру. З лінії фронту евакуйовано 2610 осіб.

За добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини, внаслідок чого загинуло 2 людини та є один постраждалий. Про це повідомив Голова Донецької начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін, пише УНН.

Покровський район. У Кураховому пошкоджено численні приватні будинки та багатоповерхівки, у Покровський район: У Кураховому пошкоджено численні приватні будинки та багатоповерхівки, а в Гірнику – заправку.

Краматорський район: У Миколаївській громаді пошкоджено газопровід, а в Марковому Костянтинівської громади постраждали 3 будинки.

Бахмутський район: У Торецьку загинула одна людина, ще одна поранена, пошкоджено 2 будинки. У Часовоярській громаді загинула 1 людина, пошкоджені 6 приватних будинків, 2 багатоповерхівки, 2 промислові будівлі та 2 нежитлові приміщення. У Сіверську поранено людину, пошкоджено будинок.

Загалом за добу російські війська здійснили 14 обстрілів населених пунктів Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 2610 людей, зокрема 325 дітей.

Нагадаємо

З понеділка на Донеччині у місті Курахове запровадять жорстку комендантську годину. Вона розпочинатиметься о 17:00.