В окупованому Криму масово скидають нечистоти у море - ЗМІ

В окупованому Криму масово скидають нечистоти у море - ЗМІ

Київ  •  УНН

16 серпня 2024, 14:06  •  8208 перегляди

Read in English

У Криму зафіксовано численні випадки зливу каналізації в море, особливо в Алушті та Судаку. Окупаційна влада півострова ігнорує проблему, відповідаючи на запити, що "проблеми не виявлено".

В окупованому Криму масово скидають нечистоти у море. Проте російська адміністрація півострова ігнорує цю проблему. Про це пише "Крим.Реалії", передає УНН.

Деталі.

Зокрема, цього місяця місцеві Криму декілька разів повідомляли у соцмережах про злив каналізації у море. Зокрема, такі випадки зафіксовано в Алушті. Місцеві кажуть - хтось щодня зливає нечистоти в море поблизу пляжу Black sea.  

В окупованому Маріуполі можливий спалах холери - міськрада1 липня 2024, 12:48 • 17914 переглядiв

Користувачі соцмережах із Судака додають, що бачили, як хтось просто зливає каналізацію в море, від чого стоїть неймовірний сморід. Вони також відзначили, що серед відпочивальників почастішали випадки інфекційних захворювань.

Схожа проблема і в окупованому Севастополі. Там відпочивальники скаржаться на "водоспад" з каналізації поблизу Яшмового пляжу. 

А втім, яки пише видання,  окупаційна влада півострова ігнорує всі подібні проблеми. Так, на всі запити до відповідних служб надходять відписки, що "проблеми не виявлено".

Нагадаємо

Центр національного спротиву заявив, що окупаційна влада Кримського півострова приховує спалах холери, який, ймовірно, розпочався ще у червні цього року.