В Енергодарі вибухнуло авто з "начальником охорони" окупованої ЗАЕС: ГУР показало відео

В Енергодарі вибухнуло авто з "начальником охорони" окупованої ЗАЕС: ГУР показало відео

Київ  •  УНН

4 жовтня 2024, 07:30  •  10899 перегляди

Read in English

У тимчасово окупованому Енергодарі вибухнув автомобіль з "начальником фізичної охорони" ЗАЕС Андрієм Коротким. Колаборант брав участь у репресіях персоналу АЕС та воєнних злочинах проти цивільних.

У тимчасово окупованому Енергодарі вибухнув автомобіль з "начальником фізичної охорони" окупованої Запорізької АЕС Андрієм Коротким, повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України у п'ятницю, показавши відео, пише УНН.

В Енергодарі вибухнув воєнний злочинець - "начальник фізичної охорони" окупованої ЗАЕС

- повідомили в ГУР у Telegram.

Деталі

За даними ГУР, "4 жовтня 2024 року близько 7 ранку у тимчасово окупованому Енергодарі вибухнув автомобіль, у якому перебував воєнний злочинець - "начальник фізичної  охорони" Запорізької атомної електростанції Короткий Андрій Юрійович".

"Короткий - колаборант, причетний до організації та виконання воєнних злочинів і репресій українців в окупації. Після захоплення ЗАЕС він добровільно пішов на співпрацю з російськими загарбниками, видав росіянам списки працівників станції з їхніми персональними даними, вказавши на громадян з проукраїнською позицією. Брав участь у репресіях персоналу атомної електростанції, воєнних злочинах проти цивільних громадян тимчасово окупованого Енергодару. Постійно організовував заходи, спрямовані на підтримку російської окупаційної армії. Як член партії путіна "єдіная россія" очолював в Енергодарі так звану "раду депутатів", - розповіли у ГУР.

"ГУР МО України нагадує - кожного воєнного злочинця чекає справедлива відплата. Слава Україні!", - вказали у розвідці.

В окупованому Бердянську ліквідували суддю-зрадника Віталія Ломейка2 жовтня 2024, 12:42 • 13627 переглядiв