Удар рф по Харкову: окупанти атакували авіабомбами ФАБ-250, правоохоронці задокументували воєнні злочини

Удар рф по Харкову: окупанти атакували авіабомбами ФАБ-250, правоохоронці задокументували воєнні злочини

Київ  •  УНН

20 вересня 2024, 17:54  •  20520 перегляди

Read in English

Російські військові завдали ударів по Харкову керованими авіабомбами ФАБ-250. Троє чоловіків отримали поранення, пошкоджено підприємство та адмінбудівлю в двох районах міста.

Внаслідок авіаобстрілу Харкова дістали поранення троє чоловіків, поліція задокументувала чергові воєнні злочини росіян. З вибуховими та осколковими травмами постраждалих доставили до медичних закладів, передає УНН із посиланням на Нацполіцію.

Деталі

20 вересня близько 17:00 військові рф завдали ударів по Харкову керованими авіабомбами. Пошкоджено приміщення підприємства в Слобідському районі. Дістав поранення 61-річний чоловік. Його шпиталізували.

Ще одне влучання зафіксовано в Основ'янському районі. Пошкоджено нежитлову адмінбудівлю, автомобілі. Постраждали два 49-річні чоловіки. Їх також ушпиталили.

За попередніми висновками вибухотехників, військові рф завдали ударів авіабомбами ФАБ-250 з модулем УМПК. На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти та вибухотехніки.

росіяни обстріляли два селища на Харківщині: двоє загиблих, щонайменше п'ятеро постраждалих20 вересня 2024, 14:11 • 14490 переглядiв