У Харкові водійка на підпитку спричинила смертельну ДТП за участю трьох автівок

У Харкові водійка на підпитку спричинила смертельну ДТП за участю трьох автівок

Київ  •  УНН

17 серпня 2024, 16:42  •  13948 перегляди

Read in English

У Харкові 55-річна водійка Nissan, перебуваючи напідпитку, спровокувала аварію за участю трьох автомобілів. Внаслідок ДТП загинув водій Renault, дві пасажирки отримали травми.

У Харкові сьогодні, 17 серпня, водійка Nissan, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, спричинила ДТП за участю трьох автомобілів. Внаслідок аварії загинув водій однієї з автівок, дві пасажирки отримали травми. Про це УНН повідомляє із посиланням на поліцію Харківської області. 

Деталі 

Як повідомляється, аварія сталася близько 9:00 на вулиці Малом'ясницькій. 

Правоохоронці встановили, що під час руху 55-річна водійка автомобіля "Nissan Rogue", перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, виїхала на зустрічну смугу де зіштовхнулась  з автівкою "Renault 19 Chamade" під керуванням 65-річного водія. Після зіткнення "Nissan" відкинуло на свою смугу руху, де автівка зіштовхнулась з  "Renault Logan" під керуванням 39-річного чоловіка. 

Внаслідок ДТП водій автомобіля "Renault 19 Chamade" від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події. Пасажири цього автомобіля - 66 та 71-річні жінки, отримали чисельні тілесні ушкодження. Їх госпіталізували до лікарні

- розповіли в поліції.

55-річну водійку  затримали. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

В Україні зростає кількість ДТП за участю електросамокатів: які найчастіше16 серпня 2024, 06:08 • 12894 перегляди