Трамп заявив, що "повернеться" на місце замаху в жовтні

Трамп заявив, що "повернеться" на місце замаху в жовтні

Київ  •  УНН

13 серпня 2024, 03:01  •  33375 перегляди

Read in English

Дональд Трамп заявив про намір повернутися в жовтні до Батлера, де стався замах на нього. Це було сказано під час двогодинного інтерв'ю з Ілоном Маском, яке слухали понад мільйон людей у соцмережі Х.

Дональд Трамп в інтерв’ю Ілону Маску заявив, що "повернеться" до Батлера, міста в Пенсільванії, де стався замах на нього і стрілець відкрив вогонь на його мітингу на відкритому повітрі. Письмову трансляцію інтерв’ю вело видання The Guardian, передає УНН.

Деталі

"До речі, ми повертаємося до Батлера, і ми повернемося в жовтні. Ми всі готові, і... люди в Батлері фантастичні", — сказав Трамп.

Контекст

Розмова Трампа і Маска тривала трохи більше ніж дві години Дональд Трамп.

Розмова була широкою та часто неоднозначною, коли колишній президент та генеральний директор Tesla висловлювали своє захоплення один одним та обговорювали свої політичні погляди. Трамп неодноразово перебільшував різні біди, з якими зіткнулася країна, а також свою історію як президента, а також нападав на Камалу Харріс і Джо Байдена.

Запланований час початку інтерв’ю було відкладено приблизно на 40 хвилин через , за словами Маска, кібератаку на X. Після початку розмови технічних збоїв більше не було. Розмову слухи понад мільйон людей у соцмережі Х.

Трамп в інтерв'ю Маску: Замах стався через недостатню координацію правоохоронців13 серпня 2024, 02:40 • 33697 переглядiв