Трамп назвав Гарріс "психічно відсталою": республіканці розкритикували експрезидента

Трамп назвав Гарріс "психічно відсталою": республіканці розкритикували експрезидента

Київ  •  УНН

29 вересня 2024, 22:42  •  8476 перегляди

Read in English

Дональд Трамп назвав віцепрезидентку Камалу Гарріс "психічно відсталою". Кілька республіканців розкритикували експрезидента за ці принизливі висловлювання, закликаючи зосередитись на політичних питаннях.

Колишній президент Дональд Трамп піддався критиці з боку кількох своїх однопартійців за принизливі образи на адресу віцепрезидентки Камали Гарріс, які він висловив днем раніше, назвавши її "психічно неповноцінною" і "розумово відсталою" на мітингу. Про це повідомляє New York Times, пише УНН.

Деталі

"Джо Байден став психічно відсталим. Камала народилася такою", - заявив Трамп й додав, що з кандидаткою у президенти США Гарріс "щось не так".

Зазначається, що колишній губернатор штату Меріленд від Республіканської партії Ларрі Хоган, який нині балотується в Сенат, виступив з "більш різкою критикою" заяви Трампа.

Я вважаю, що це образливо не тільки для віцепрезидента, але й для людей, які справді мають розумові вади. Я роками говорив, що розкольницька риторика Трампа - це те, без чого ми можемо обійтися,

- заявив Хоган.

Натомість республіканець від Південної Кароліни Ліндсі Грем відкинув зауваження Трампа й заявив, що не вважає Гарріс божевільною. Таку думку він підтримує щодо політики кандидатки.  

Я просто вважаю, що кращим шляхом є переслідувати справу про те, що її політика руйнує країну,

- сказав пан Грем.

Республіканець від Міннесоти Том Еммер також намагався дистанціюватися від особистих нападок Трампа: "Я вважаю, що ми повинні продовжувати розглядати проблеми".

Понад 700 представників нацбезпеки підтримали Гарріс на посаду президента США23 вересня 2024, 08:00 • 17408 переглядiв