Сибіга обговорив із міністром оборони Туреччини спільні проєкти, які зміцнюють ОПК

Сибіга обговорив із міністром оборони Туреччини спільні проєкти, які зміцнюють ОПК

Київ  •  УНН

21 жовтня 2024, 14:52 • 19986 перегляди

Read in English

Андрій Сибіга зустрівся з Яшаром Гюлером для обговорення розширення оборонного співробітництва та спільних проєктів. Сторони розглянули конкретні ініціативи, спрямовані на зміцнення оборонно-промислових комплексів обох країн.

Глава МЗС України Андрій Сибіга провів зустріч з міністром оборони Туреччини Яшаром Гюлером. Йшлося про розширення взаємовигідного оборонного співробітництва, а також конкретні спільні проєкти, які зміцнюють наші ОПК, передає УНН.

"Я був радий зустрітися з міністром оборони Туреччини Яшаром Гюлером. Ми обговорили розширення взаємовигідного оборонного співробітництва, а також конкретні спільні проєкти, які зміцнюють наші ОПК.

Я дякую бойовому генералу Яшару Гюлеру за його солідарність з Україною", – зазначив глава МЗС.

Говорили про російські удари по українських портах та енергетичній системі: Сибіга зустрівся із міністром торгівлі Туреччини21 жовтня 2024, 12:12 • 15980 переглядiв

Нагадаємо

Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга розпочав візит до Туреччини. Він проведе переговори щодо українсько-турецького партнерства, безпеки на Чорному морі та досягнення справедливого миру.