Говорили про російські удари по українських портах та енергетичній системі: Сибіга зустрівся із міністром торгівлі Туреччини

Говорили про російські удари по українських портах та енергетичній системі: Сибіга зустрівся із міністром торгівлі Туреччини

Київ  •  УНН

21 жовтня 2024, 12:12 • 15980 перегляди

Read in English

Андрій Сибіга зустрівся з міністром торгівлі Туреччини Омером Болатом в Анкарі. Обговорили російські атаки на українські порти та енергосистему, а також посилення ролі турецьких компаній у відновленні України.

Глава МЗС України Андрій Сибіга провів у Анкарі зустріч з міністром торгівлі Туреччини Омером Болатом. Йшлося про російські удари по українських портах та енергетичній системі, передає УНН.

"Я зустрівся з міністром торгівлі Туреччини Омером Болатом, під час підготовки до започаткування Угоди про вільну торгівлю. Ми вітатимемо посилення ролі турецьких компаній у відновленні України.

Я поінформував колегу про російські удари по наших портах та енергетичній системі і подякував Туреччині за допомогу в енергетичній сфері", – зазначив глава МЗС.

Україна закликала Міжнародну морську організацію направити в одеські порти моніторингову місію - Сибіга16 жовтня 2024, 13:46 • 15367 переглядiв

Нагадаємо

Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга розпочав візит до Туреччини. Він проведе переговори щодо українсько-турецького партнерства, безпеки на Чорному морі та досягнення справедливого миру.