рф має програти у війні, це не "замороження" чи торгівля територією - Президент

рф має програти у війні, це не "замороження" чи торгівля територією - Президент

Київ  •  УНН

16 жовтня 2024, 11:57  •  11619 перегляди

Read in English

Президент Зеленський представив у ВР План перемоги, наголосивши, що росія повинна програти війну. План включає геополітичний, військовий, економічний та безпековий аспекти для завершення війни.

Президент Володимир Зеленський заявив, що росія повинна програти у війні й це не "заморожування", це не торгівля територією чи суверенітетом України. Про це він сказав під час представлення Плану перемоги в ВР, передає УНН.

росія повинна програти у війні проти України. І це не "заморожування". І це не торгівля територією чи суверенітетом України. Ми повинні реалізувати План перемоги, щоб примусити росію бути на Саміті миру та бути готовою закінчити війну

- сказав Зеленський.

МЗС спростувало заяви іноземних ЗМІ про нібито готовність України до поступок рф11 жовтня 2024, 07:55 • 12006 переглядiв

Доповнення

Президент Зеленський оприлюднив План перемоги з 5 пунктів та 3 таємних додатків. План включає геополітичний, військовий, економічний та безпековий аспекти для завершення війни та гарантування безпеки.

Зеленський повідомляв, що українські партнери, яким уже був представлений План перемоги, поставилися до нього практично. Уважно. Команди зосереджені на деталях заради дієвої підтримки.

Наразі План вже представлений керівництву США, Німеччини, Італії, Франції та Британії.

Зеленський попередив, що буде, якщо Україна не посилиться зараз 16 жовтня 2024, 11:08 • 10190 переглядiв