Окупанти примушують українську молодь відправлятися у курську область для "допомоги" місцевим

Окупанти примушують українську молодь відправлятися у курську область для "допомоги" місцевим

Київ  •  УНН

12 серпня 2024, 15:35  •  21258 перегляди

Read in English

На окупованих територіях України формують молодіжні загони для відправки в курську область, що окупанти намагаються представити як допомогу постраждалим.

На тимчасово окупованих територіях створюють молодіжні загони, які мають вирушити на територію курської області аби допомоги постраждалому населенню. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Ще одна пропагандистська акція кремля на тимчасово окупованих територіях України. Під об’єктиви відеокамер "добровольців" пакують в автобуси й відправляють для нібито допомоги постраждалим курянам

- ідеться в повідомленні.

За інформацією Центру, місцевий колаборант, керівник регіональної організації "молода республіка" сергій добровольський розповідає, що тільки з тимчасово захоплених частин Донеччини до росію планується відправити щонайменше сотню молодих людей. Зазначається, що виконати план окупантам наразі не вдалося.

Окрім того зазначається, що на тимчасово окупованих територіях окупанти збирають невелику кількість людей на мітинги, на яких бюджетники та російські гастролери на камеру імітували "підтримку" населенню курської області.

Нагадаємо

На тимчасово окупованих територіях Херсонської області росіяни формують у школах спеціальні класи для підготовки "поліцейських", проводячи військову підготовку та "патріотичне виховання" серед учнів.

росіянам на тимчасово окупованих територіях не вистачає колаборантів для запуску фейкових державних структур - Центр спротиву11 серпня 2024, 03:09 • 116804 перегляди