На Одещині подружжя намагалось незаконно вивезти 7 призовників з України

На Одещині подружжя намагалось незаконно вивезти 7 призовників з України

Київ  •  УНН

11 серпня 2024, 22:40  •  16995 перегляди

Read in English

На Одещині прикордонники затримали подружжя, яке намагалось незаконно перевезти через кордон сімох чоловіків призовного віку. За свої послуги пара отримувала гроші від пасажирів та організатора схеми.

На Одещині прикордонники викрили подружжя, яке на двох автівках намагалось незаконно перевезти через кордон сімох чоловіків призовного віку. Про це повідомили в Південному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, передає УНН.

Деталі

За даними правоохоронців, чоловік та дружина виконували вказівки організатора. Він надавав їм інструкції та маршрут до Молдови через придністровський сегмент. За свою допомогу подружжя отримало по 200 доларів з кожного пасажира та по 10 тисяч гривень від організатора.

"У разі вдалого трансферу всі "клієнти" мали сплатити від 80 до 120 тис. гривень адміну телеграм-каналу. Однак, на околиці міста Балта Подільського району всіх учасників незаконної мандрівки затримали прикордонники", — йдеться у повідомленні.

Стосовно водіїв направили повідомлення до Нацполіції через ознаки кримінального правопорушення за ст. 332 КК України. На "пасажирів" склали адмінпротоколи за ч. 2 ст. 204-1 КУпАП, справи скерували до суду.

На Одещині затримали двох іноземців, які перевозили у рефрижераторі з м'ясом 16 ухилянтів6 серпня 2024, 09:23 • 13836 переглядiв