На Луганщині понад 80 ворожих дронів атакували прифронтові села - ОВА

На Луганщині понад 80 ворожих дронів атакували прифронтові села - ОВА

Київ  •  УНН

10 серпня 2024, 09:00  •  23780 перегляди

Read in English

На Луганщині російські війська атакували прифронтові села понад 80 безпілотниками та артилерією. Окупанти імітують ремонти, а 'збірна лнр' візьме участь у чемпіонаті росії з оранки.

У Луганській області понад 80 ворожих безпілотників атакували прифронтові села, з окупованих територій команда "лнр" візьме участь у чемпіонаті росії з обробки землі, повідомили у суботу у Луганській ОВА, пише УНН.

Деталі

"15 разів росіяни намагалися розвинути наступальні дії в бік Невського, Макіївки та у Серебрянському лісі. Спробували просунутися у Білогорівці – теж невдало. Поблизу Невського та Макіївки вони застосували 83 БпЛА, били по цих селах зі ствольної артилерії. По Макіївці – ще й з реактивної", – поінформував очільник Луганської ОВА Артем Лисогор.

За даними ОВА, на окупованих територіях "окупантам до вподоби випускати на телебаченні сюжети про ніби великий обсяг ремонтів, які вони влаштовують у так званій "лнр". "Щоправда, цей обсяг закінчується із завершенням зйомок. Часто хизуються ремонтом доріг, але от на вулицях Лисичанська вже утворилися природні – ґрунтові автошляхи. Асфальту ані над ґрунтом, ані під ним не спостерігається", - ідеться у повідомленні.

"Збірна "лнр" стане учасником 11-го відкритого чемпіонату росії з орання. Змагання з обробки ґрунту розпочнуться у саратовській області на наступний тиждень після закриття Олімпійських ігор в Парижі. Головний приз – трактор. Стати його власником вже виявили бажання 54 механізатори з 36 регіонів рф. Також долучаться майстри оранки з Киргизстану та Південної Осетії. До речі, серед учасників будуть і жінки", - вказали в ОВА.

На Луганщині евакуювали жінку, на окупованих територіях погрожують обмеженнями без паспорта рф - ОВА8 серпня 2024, 06:18 • 26319 переглядiв