Мера Мексики було вбито через тиждень після призначення

Мера Мексики було вбито через тиждень після призначення

Київ  •  УНН

7 жовтня 2024, 16:27  •  10644 перегляди

Read in English

Алехандро Аркос Каталан, мер Чильпансінго, був убитий менш ніж через тиждень після вступу на посаду. Його обезголовлене тіло знайшли, а фото голови поширили в соцмережах.

Алехандро Аркос Каталан перебував на посаді мера Чильпансінго в мексиканському штаті Герреро менше тижня, перш ніж був убитий. Фотографії того, що, ймовірно, є його відрубаною головою, були поширені в соцмережах.

Пише УНН із посиланням на CNN.

Алехандро Аркос Каталан, мер міста Чилпансінго був убитий через кілька днів після вступу на посаду. Про це повідомила мексиканська влада 6 жовтня.

За даними деяких місцевих ЗМІ, 43-річний Аркос Каталан був обезголовлений, а його голова була знайдена на даху автомобіля. Фотографію поширили в соцмережах.

Мексиканські солдати вбили 6 мігрантів під час стрілянини на кордоні2 жовтня 2024, 22:31 • 16886 переглядiв

Губернатор мексиканського штату Герреро, в кому знаходиться місто Чилпансінго, підтвердив смерть Каталана.

Image

Слід зазначити, що трьома днями раніше був застрелений секретар міськради Франсіско Тапіа.

Вони вбили нашого мера Чилпансінго, Алехандро Аркоса, і лише три дні тому секретаря тієї самої міської ради, Франсіско Тапіа. Вони були на посаді менше тижня. Молоді та чесні чиновники, які прагнули прогресу для своєї громади.

- заявив Сенатор Алехандро Морено

Доповнення

Згідно з нещодавнім звітом Laboratorio Electoral, з червня 2023 року в латиноамериканській країні було вбито не менше тридцяти політичних кандидатів.

Мексика пов'язує викрадення наркобоса Майо Самбади зі звільненням наркоторговця Овідіо Гусмана у США30 серпня 2024, 07:14 • 11426 переглядiв