Зеленський про удар рф по Харкову: відомо про трьох загиблих і 24 постраждалих, рятувальна операція триває

Зеленський про удар рф по Харкову: відомо про трьох загиблих і 24 постраждалих, рятувальна операція триває

Київ  •  УНН

24 вересня 2024, 14:24  •  13022 перегляди

Read in English

Президент України відреагував на російський удар по Харкову. Повідомляється про 3 загиблих і 24 постраждалих, триває рятувальна операція. Зеленський назвав росію терористом.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на черговий російський удар по Харкову і повідомив, що відомо про трьох загиблих і 24 постраждалих, триває рятувальна операція, передає УНН.

"Мішені для російських бомб – житловий будинок, хлібозавод, стадіон... Тобто звичайне життя звичайних людей. росія – терорист і щодня підтверджує це своїми власними діями, своїм вибором воювати й пробувати розширювати війну.

Зараз у Харкові триває рятувальна операція. Всі служби на місці. На цей час відомо про трьох загиблих і 24 постраждалих. Мої співчуття всім рідним і близьким", - повідомив Зеленський.

У Харкові вже 22 постраждалих внаслідок ворожої атаки24 вересня 2024, 13:51 • 12486 переглядiв

Додамо

Як повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов, за попередньою інформацією сьогодні ворог випустив по житловим районам Харкова 8 ФАБ-250.

Нагадаємо

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив про збільшення кількості загиблих до трьох осіб внаслідок ворожої атаки у Харкові. Розбір завалів триває.