Учасникам бійки в Софіївській Борщагівці оголосили підозри

Учасникам бійки в Софіївській Борщагівці оголосили підозри

Київ  •  УНН

18 вересня 2024, 19:29  •  17918 перегляди

Read in English

Шістьом учасникам конфлікту в Софіївській Борщагівці оголосили підозри за хуліганство. Двом додатково інкримінують заподіяння тілесних ушкоджень правоохоронцю, ще одного підозрюваного затримали.

Учасникам бійки в Софіївській Борщагівці під Києвом оголосили про підозру, повідомили у ГУНП у Київській області, пише УНН.

Деталі

"Слідчі повідомили про підозру шести учасникам конфлікту за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб за ч. 2 ст. 296 ККУ, з них двом особам додатково за фактом умисного заподіяння працівникові правоохоронному органу тілесних ушкоджень ч. 2 ст. 345 ККУ, а також одному із правопорушників - підозри оголошені за двома частинами - за ч. 1, 2 ст. 296 ККУ", - ідеться у повідомленні.

Як вказали у поліції, під час оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили та затримали ще одного учасника конфлікту. Щодо нього тривають невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо

17 вересня до поліції надійшло повідомлення, що у селі Софіївська Борщагівка поблизу одного з ресторанів відбувається бійка за участі групи осіб.

За бійку в Софіївській Борщагівці затримали 6 людей: відкрито провадження18 вересня 2024, 09:28 • 15749 переглядiв