Триває вже третій місяць боїв у курській області, ми зберігаємо необхідний тиск на рф - Зеленський

Триває вже третій місяць боїв у курській області, ми зберігаємо необхідний тиск на рф - Зеленський

Київ  •  УНН

8 жовтня 2024, 17:24  •  11725 перегляди

Read in English

Президент України заявив, що ЗСУ зберігають необхідний тиск на росію в курській області, де бої тривають вже третій місяць. Зеленський також заслухав доповіді щодо процесів у системі ворога та співпраці з партнерами.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що ЗСУ зберігають необхідний тиск на росію на курському напрямку. Про це Зеленський заявив у вечірньому зверненні, передає УНН.

"Сьогодні також окрема й тривала доповідь Головкома щодо наших дій на фронті, щодо всіх захисних операцій, а також щодо Курської операції – зараз триває вже третій місяць боїв у курській області, і ми зберігаємо необхідний тиск на росію на цьому напрямку", - сказав Зеленський.

Він додав, що також заслухав доповіді керівника ГУР Кирила Буданова щодо процесів, які які відбуваються в системі ворога, і вплив на них України, а також доповідь міністра оборони Рустема Умєрова щодо деталей співпраці з партнерами.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський провів Ставку Верховного Головнокомандувача щодо забезпечення Сил оборони зброєю та технікою. Визначено пріоритети для ОПК на наступний рік, включаючи ракети, дрони та снаряди.