Сирський: операція в Курській області запобігла новому наступу РФ

Сирський: операція в Курській області запобігла новому наступу РФ

Київ  •  УНН

5 вересня 2024, 20:26  •  18625 перегляди

Read in English

Головнокомандувач ЗСУ заявив, що Росія планувала новий наступ з Курської області. Операція ЗСУ зменшила загрозу, перенесла бойові дії на територію ворога та показала вразливості російської армії.

Головнокомандувач Збройних сил України генерал Олександр Сирський заявив в інтерв'ю CNN, що Росія планувала новий наступ на Україну з Курської області перед несподіваним вторгненням українських сил, передає УНН.

Деталі

За його словами, операція в Курську була успішною, оскільки зменшила загрозу ворожого наступу, перенесла бойові дії на територію ворога та показала Росії вразливості її армії.

Сирський розповів, що ключовими цілями операції були: зупинити використання Курської області як плацдарму для нового наступу, відволікти російські сили від інших напрямків, створити зону безпеки, запобігти обстрілам цивільних об'єктів, взяти військовополонених і підвищити моральний дух українських військових.

Затримки військової допомоги США призвели до невдач на полі бою і падіння морального духу - Сирський5 вересня 2024, 18:57 • 36287 переглядiв