Шмигаль про створення нового міністерства: мета повернути 7,5 млн людей в Україну не примусом, а перспективами

Шмигаль про створення нового міністерства: мета повернути 7,5 млн людей в Україну не примусом, а перспективами

Київ  •  УНН

6 вересня 2024, 11:24  •  13378 перегляди

Read in English

Прем'єр-міністр Шмигаль анонсував можливе створення міністерства української єдності. Його мета - повернути 7,5 млн українців додому, пропонуючи перспективи та проєкти самореалізації.

Опрацьовується питання щодо створення міністерства української єдності. Його основна місія – повернути 7,5 мільйона людей в Україну не примусом, а перспективами. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час години запитань до уряду у ВР, передає УНН.

Опрацьовуємо питання щодо створення міністерства української єдності. Його основна місія – повернути 7,5 мільйона людей в Україну не примусом, а перспективами. Кожному запропонуємо проєкт самореалізації вдома для щасливого життя, кращого майбутнього

- розповів Шмигаль.

Доповнення

Глава фракція "Слуги народу" Давид Арахамія повідомляв, що Під час засідання фракція "Слуги народу" було обговорено створення нової інституції в уряді з робочою назвою Міністерство повернення українців.

19 серпня Президент Володимир Зеленський анонсував створення нової інституції заявивши, що фактично це має бути міністерство української єдності та протидії російським впливам на українців.