Ракетний удар рф по Костянтинівці: надзвичайники завершили розбір завалів

Ракетний удар рф по Костянтинівці: надзвичайники завершили розбір завалів

Київ  •  УНН

10 серпня 2024, 13:45  •  28366 перегляди

Read in English

Рятувальники завершили розбір завалів торговельного центру в Костянтинівці після російського обстрілу. Загинуло 14 осіб, поранено 44, серед жертв - діти, триває ідентифікація тіл.

На Донеччині надзвичайники завершили розбір завалів торговельного центру, куди вчора вдарили росіяни. Внаслідок учорашнього російського обстрілу загинуло 14 осіб та поранено 44 особи. Про це заявив очільник МВС Ігор Клименко, передає УНН.

Деталі

Костянтинівка: завершено розбір завалів торговельного центру. На місці проведення робіт рятувальники ДСНС розібрали 76 тонн будівельних конструкцій. Внаслідок учорашнього російського обстрілу загинуло 14 осіб та поранено 44 особи

- заявив міністр. 

За його словами, із 8 невстановлених тіл криміналісти поліції ідентифікували 5: три жінки та двоє дітей - дівчат 2012 та 2014 р.н. Залишилося ідентифікувати 3 осіб.

Клименко підкреслив, що для ретельного документування воєнного злочину росії створена міжвідомча слідча група, до складу якої входять співробітники Національної поліції та Служби безпеки України.

Нагадаємо

В Офісі генерального прокурора заявили, що серед загиблих у Костянтинівці Донецької області, куди напередодні вдарили ракетою російські війська, ідентифіковано 2 дітей.