Раян Раут не визнає себе винним у звинуваченнях у спробі замаху на Трампа

Раян Раут не визнає себе винним у звинуваченнях у спробі замаху на Трампа

Київ  •  УНН

30 вересня 2024, 21:38  •  5492 перегляди

Read in English

58-річний Раян Раут не визнав себе винним у федеральних звинуваченнях щодо спроби вбивства Дональда Трампа у Флориді. Підозрюваному висунуто п'ять обвинувачень, включаючи замах на вбивство кандидата в президенти США.

Раян Рут, затриманий у вересні за підозрою в спробі замаху на експрезидента США Дональда Трампа у Флориді, не визнав своєї провини за висунутими звинуваченнями. Про це повідомляє ABC News, пише УНН.

Райан Раут не визнав себе винним за федеральними звинуваченнями у справі про спробу вбивства Дональда Трампа у гольф-клубі колишнього президента у Флориді,

- йдеться у повідомленні.

На засіданні у федеральному суді міста Вест-Палм-Біч у Флориді адвокати 58-річного Рута подали від його імені заяву про невизнання провини.

Підозрюваному спершу оголосили два звинувачення в незаконному володінні вогнепальною зброєю, а згодом додали ще три, зокрема замах на вбивство кандидата в президенти США та напад на федерального службовця.

Прокурори заявляють, що існують "достатні підстави для висунення додаткових обвинувачень, які можуть і повинні бути розглянуті судом".

Наразі Рут перебуває під вартою без права на заставу.

Нагадаємо

15 вересня У Флориді сталася стрілянина поблизу гольф-клубу, де перебував Дональд Трамп, екс-президент не постраждав.