Олещук показав удари по позиціях росіян, ймовірно, у курській області

Олещук показав удари по позиціях росіян, ймовірно, у курській області

Київ  •  УНН

21 серпня 2024, 13:57  •  15905 перегляди

Read in English

Командувач Повітряних Сил ЗСУ опублікував відео ударів по російських позиціях у курській області. Олещук заявив, що ворог займає цивільні об'єкти, але українські високоточні бомби дістануть їх усюди.

Командувач Повітряних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Микола Олещук показав удари української авіації по місцях зосередження, позиціях та техніці окупантів, ймовірно, у курській області, які засіли у цивільних об’єктах. Відповідні кадри Олещук опублікував у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

Деталі

Після оголошеної російською владою евакуації цивільного населення з прикордоння курської області, для ведення оборонних дій ворог активно займає цивільні об’єкти населених пунктів. Ми все бачимо, ми все знаємо. Наші високоточні бомби дістануть вас усюди. Дякую пілотам тактичної авіації Повітряних Сил за результативні удари по місцях зосередження противника, техніці та позиціях окупантів

- сказав Олещук.

На кадрах видно роботу української авіації, ймовірно, по цілям у курській області.

Нагадаємо

У небі над Україною, починаючи з ночі, збито 50 з 69 ударних дронів типу Shahed та одну ракету із трьох, запущених російськими військами, ще 16 ворожих безпілотників локаційно втрачено, зафіксовано перетин ворожим дроном кордону з білоруссю, а ще один російський БПЛА повернувся "на родіну" – у бєлгороську область.