Обстрілів у Харкові поменшало - Терехов

Обстрілів у Харкові поменшало - Терехов

Київ  •  УНН

21 серпня 2024, 07:59  •  12182 перегляди

Read in English

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив про зменшення обстрілів міста, але продовження боїв в області. У Харкові планують впровадити систему диференційованих повітряних тривог для кращого інформування населення.

Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що кількість обстрілів у місті зменшилася, але в області продовжуються бойові дії та вибухи. Про це він розповів в ефірі телемарафону, передає УНН.

Обстрілів у Харкові поменшало. Ми бачимо, що останні тижні проходять доволі спокійно, але у Харківській області постійно тривають бої та лунають вибухи

- каже Терехов.

Він розповідає, що місто живе, а бізнес працює. Мер Харкова зауважує, що у місті постійно тривають повітряні тривоги і людям це приносить серйозні незручності.

"Ми працюємо над тим, щоб зробити у Харкові систему диференційованих повітряних тривог, для того, аби люди чітко розуміли, якщо лунає така тривога, то ціль летить на Харків", - розповідає він. 

Нагадаємо

У Харківській області минулої доби, 20 серпня, через ворожі обстріли загинула одна людина, ще двоє людей постраждали. Удари армії рф фіксувались у Куп'янському, Ізюмському та Харківському районах.