Обстріляно офіс депутата в Берліні через підтримку Ізраїлю

Обстріляно офіс депутата в Берліні через підтримку Ізраїлю

Київ  •  УНН

7 серпня 2024, 01:31  •  10323 перегляди

Read in English

Невідомі обстріляли офіс депутата Ларса Дюстергофта в Берліні та залишили напис про засудження Німеччини за геноцид. Політик пов'язує інцидент із ситуацією на Близькому Сході та критикує уряд за підтримку Ізраїлю.

Минулої ночі невідомі стріляли в офіс депутата від Палати представників Берліна від району Обершьонвайде Ларса Дюстергофта. Про це політик повідомив у Facebook. Передає УНН.

Деталі

Дюстергофт, який є депутатом від партії СДПН, заявив, що в його офіс здійснили чотири постріли. Також на стіні будівлі написали фразу: "Ми засуджуємо Німеччину за геноцид".

Політик упевнений, що такі дії були викликані "ситуацією на Близькому Сході". На цьому фоні він розкритикував уряд Німеччини, який підтримує ізраїльську владу у бойових діях на території Сектору Газа.

"Стрілянина на моє фото і гасла на стіні будівлі - це злочинні дії, які глибоко мене зачіпають і шокують. Що буде далі - хтось встане переді мною з пістолетом і натисне на курок?" - написав він.

Міжнародний благодійний фонд "Діти війни" проводить конкурс малюнків у Німеччині: умови для участі5 серпня 2024, 16:10 • 17995 переглядiв