На Сумщині 72-річного чоловіка засуджено до року в'язниці за домашнє насильство

На Сумщині 72-річного чоловіка засуджено до року в'язниці за домашнє насильство

Київ  •  УНН

14 жовтня 2024, 22:30  •  4284 перегляди

Read in English

У Конотопському районі суд засудив 72-річного чоловіка до року позбавлення волі за систематичне домашнє насильство щодо дружини. Чоловік тричі притягувався до адмінвідповідальності, але продовжував погрожувати та залякувати дружину.

У Конотопському районі суд засудив 72-річного чоловіка до одного року позбавлення волі за систематичне вчинення домашнього насильства щодо його дружини. Про це повідомляє Прокуратура Сумщини, передає УНН.

Деталі

Прокурори Кролевецького відділу Конотопської окружної прокуратури підтримали публічне обвинувачення, зазначивши, що обвинувачений тричі притягувався до адміністративної відповідальності за насильство протягом останнього року, але не виявив бажання змінити свою поведінку.

Згідно з матеріалами справи, чоловік регулярно влаштовував сварки, залякував та погрожував своїй дружині фізичною розправою. Перебуваючи під постійним психологічним тиском, жінка була змушена знову звернутися до правоохоронців.

У суді обвинувачений не заперечував свою провину. Суд врахував усі обставини справи та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на один рік за статтею 126-1 Кримінального кодексу України.

Ужгородця засудили на 12 років за насилля над сином та доведення до самогубства13 червня 2023, 11:45 • 1257276 переглядiв