На Херсонщині росіяни поцілили в інфраструктуру, 6 поранених

На Херсонщині росіяни поцілили в інфраструктуру, 6 поранених

Київ  •  УНН

14 серпня 2024, 05:38  •  22483 перегляди

Read in English

Ворог атакував 17 населених пунктів Херсонської області, включаючи Херсон. Пошкоджено критичну інфраструктуру, житлові будинки та соціальні об'єкти, 6 людей отримали поранення.

У Херсонській області російські війська минулої доби атакували 17 населених пунктів, включаючи Херсон, поцілили у критичну інфраструктуру, житлові будинки та соціальні об'єкти, 6 людей отримали поранення. Про це повідомив у середу голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Через російську агресію 6 людей дістали поранення

- написав Прокудін у Telegram.

Деталі

Зі слів Прокудіна, минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Станіслав, Черешеньки, Садове, Михайлівка, Антонівка, Червоний Маяк, Тараса Шевченка, Томарине, Берислав, Велетенське, Музиківка, Дніпровське, Зимівник, Білозерка, Золота Балка, Тягинка та місто Херсон.

російські військові, за його даними, поцілили в об'єкт критичної інфраструктури, навчальний та медичний заклади, фермерське господарство; житлові квартали населених пунктів області, зокрема 2 багатоповерхівки та 9 приватних будинків. Також окупанти пошкодили газопровід, господарські споруди, приватні автомобілі, автобус та сільгосптехніку.

На Херсонщині росіяни поцілили у "швидку", є загиблий, серед 17 поранених двоє дітей13 серпня 2024, 06:10 • 33779 переглядiв