На Херсонщині через атаки рф є загиблий та 11 поранених

На Херсонщині через атаки рф є загиблий та 11 поранених

Київ  •  УНН

12 серпня 2024, 05:21  •  23614 перегляди

Read in English

Окупанти обстріляли 17 населених пунктів Херсонської області, пошкодивши житлові будинки та інфраструктуру. Внаслідок ворожих атак загинула 1 людина, ще 11 отримали поранення.

У Херсонській області російські війська за минулу добу обстріляли 17 населених пунктів, поціливши у житлові будинки та інфраструктуру. Внаслідок ворожих атак загинула 1 людина, ще 11 отримали поранення, повідомив у понеділок голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Деталі

"Через російську агресію 1 людина загинула, ще 11 - дістали поранення", - повідомив Прокудін у Telegram.

Зі слів Прокудіна, минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Антонівка, Садове, Чорнобаївка, Білозерка, Кізомис, Приозерне, Велетенське, Станіслав, Широка Балка, Софіївка, Понятівка, Берислав, Томарине, Дудчани, Михайлівка, Козацьке та місто Херсон.

російські військові, за його даними, поцілили в освітні заклади та магазин; житлові квартали населених пунктів області, зокрема багатоповерхівку та 15 приватних будинків. Також окупанти пошкодили газопроводи, складські господарські споруди, гаражі, приватні автомобілі та комунальний транспорт.

50 населених пунктів Херсонщини підпадають під обов'язкову евакуацію11 серпня 2024, 14:27 • 34531 перегляд