Міноборони впровадило нові стандарти якості форми для ЗСУ

Міноборони впровадило нові стандарти якості форми для ЗСУ

Київ  •  УНН

24 жовтня 2024, 16:08 • 18263 перегляди

Read in English

Міністерство оборони України впровадило нові стандарти контролю якості речового забезпечення для ЗСУ. Перевірка зразків проводитиметься за сучасними міжнародними методиками на всіх етапах виробництва.

Встановлено нові вимоги до контролю за якістю предметів речового забезпечення Збройних сил України. Технічний огляд та випробування зразків товару проводитимуть за сучасними методиками, які відповідають міжнародним стандартам. Про це УНН повідомляє з посиланням на Міноборони.

"Новий стандарт контролю якості речового забезпечення військових, який розробило Центральне управління контролю якості Міноборони, набув чинності цього місяця. Документ розроблено на запит військових, адже під час війни вимоги до якості речового забезпечення особливо зросли, а технологічний розвиток у виробництві матеріалів та засобів захисту значно прискорився", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що міністерство оборони постійно працює над удосконаленням контролю якості усіх товарів для наших військових. Новий сучасний стандарт допоможе постачальникам краще розуміти свої права та обов’язки.

"У ньому встановлено, як саме відбувається контроль якості на всіх етапах постачання: проведення вхідного контролю сировини та комплектуючих, перевірка контрольних зразків товару, проведення приймального контролю товару за якістю", - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Взимку 2024 року у Збройних силах вперше почали видавати жіночу військову форму.

У яких випадках ветерани можуть не оформлювати автоцивілку на своє авто: юристи роз'яснили23 жовтня 2024, 17:42 • 19260 переглядiв