Менше ніж за добу вже мали 20 тис.  успішних завантажень "Армії+"  - Міноборони

Менше ніж за добу вже мали 20 тис. успішних завантажень "Армії+" - Міноборони

Київ  •  УНН

9 серпня 2024, 07:32  •  27985 перегляди

Read in English

Мобільний додаток "Армія+" для військовослужбовців запущено 9 серпня. За менш ніж добу він отримав 20 тисяч успішних завантажень, що є рекордним показником для подібних систем в українському війську.

Вчора, 9 серпня о 13: 00 був запущений мобільний застосунок "Армія+" й станом на вечір вже було 20 тис. успішних завантажень. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Буквально вчора, о першій годині дня ми запустили цей мобільний додаток й станом на вечір ми вже мали 20 тис. успішних завантажень. Для порівняння інші системи, які створені достатньо давно й декілька років вже існують в українському війську мають приблизно такий же обсяг користувачів. Тому менше ніж за добу ми вже мали 20 тис. успішних авторизацій – це дуже дивовижно

- розповіла Черногоренко.

Доповнення

8-го серпня розпочав свою роботу новий застосунок для військовослужбовців "Армія+", який полегшить роботу у Збройних сил України.

Застосунок Армія+ доступний в App Store  та Google Play.

У застосунку "Армія+" доступні 11 видів рапортів та унікальний ID для військових.

Директор директорату цифрової трансформації Міноборони Артем Романюков повідомляв, що в Міноборони є два шляхи активного впровадження у військових підрозділах застосунку "Армія+". Один з них директивний, коли видається наказ, розпорядження. Проте в міністерстві хочуть, щоб цей процес був природній.